παρουσιαση βιβλιου του παναγιωτη παναγοπουλου “βαπτισμα πυροσ”

By

ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Παναγιώτης Παναγόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο “Βάπτισμα Πυρός” που θα πραγματοποιηθεί στο Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot (Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα), την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 19:00.

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Παναγιώτης Παναγόπουλος σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο “Βάπτισμα Πυρός”
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας του όπως και ο ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης.

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ…
Βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον.
Δέκα χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση, η νεοταξική ελίτ προσφέρει τη σωτηρία μέσω του τσιπαρίσματος. Τέσσερις άνθρωποι των οποίων οι ζωές συναντιούνται σ’ αυτό το κρίσιμο ιστορικό σταυροδρόμι. Ένας μπάτσος ερευνά την επικίνδυνη αλήθεια πίσω από μια σατανιστική τελετή. Μια αυτόχειρας μετανάστρια επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών έχοντας καταληφθεί από ένα οργισμένο πνεύμα. Ένας χάκερ ταγμένος στην αντινεοταξική τρομοκρατική οργάνωση “Σεισάχθεια”. Μια μοναχική νεαρή φιλόλογος εθισμένη στα κοινωνικά δίκτυα. Τέσσερις ψυχές που αναζητούν την κάθαρση, λίγο πριν ξεσπάσει το Βάπτισμα του Πυρός!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…
Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1975. Σπούδασε πιάνο και σύνθεση, ενώ εδώ και 22 χρόνια εργάζεται ως μουσικός σε νυχτερινά κέντρα και συμμετέχει σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα. Παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, ξεκίνησε να κάνει και τα πρώτα του βήματα ως συγγραφέας της φανταστικής λογοτεχνίας. Έχει αρθρογραφήσει στο περιοδικό Strange, ενώ το 2011 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο “Το Πέρασμα του Ιγνάτιου”.
ΠΟΥ; πολυχώρος Black Duck Garden (οδός Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος)

ΠΟΤΕ; Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μια ακόμη δημιουργία των Εκδόσεων iWrite
Με την εμπειρία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.iWrite.gr | 2311 27 28 03 | info@iwrite.gr