ΟΓιωργης Χριστοδουλου στα decks του Black Duck Garden

By

 

ΟΓιώργηςΧριστοδούλουστα decks
τουBlack Duck Garden
Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Το Black Duck Gardenυποδέχεται στα decks του τον τραγουδοποιό
Γιώργη Χριστοδούλου που θα βρεθεί για λίγες μέρες και πάλι στην Αθήνα . Από τις εννέα και μισή το βράδυ και μετά  ο πιο Ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής, ο “flaneur” Γιώργης Χριστοδούλου, διαλέγει μουσικές φτιάχνοντας ατμόσφαιρα άλλης εποχής, με ρυθμούς των ’30s, ’40s, ’50s και ’60s.
Κινηματογραφικές αναφορές, σπουδαίοι συνθέτες, μουσικές για …dry martini και …βερμούτ!
Αγαπημένες φωνές, μεγάλες ορχήστρες και σπουδαία groups, μαζί με ό,τι καλύτερο από τη σημερινή νεο-ρετρό γαλλική, ισπανική και ιταλική σκηνή.
Καλοδεχούμενοι όσοι τολμηροί σηκωθούν και αφεθούν στους ρυθμούς του charleston, του swing, αλλά και των bosa nova, cha cha, ye-ye, που θα πλημμυρίσουν το χώρο.

Ώρα έναρξης 21:30

Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot
Παπαρρηγοπούλου 5-7, ΠλατείαΚλαυθμώνος
210 3252396
www.blackduckgarden.gr , info@blackduckgarden.gr

Tip: Μην ξεχάσετε να ακούσετε τον τελευταίο δίσκο του Γιώργη Χριστοδούλου, 7ο κατά σειρά,“Barcelonauta”, μια ωδή στην “πόλη των κόντηδων”. Έντεκα τραγούδια που μιλούν για τη Βαρκελώνη και είναι γραμμένα από το 1920 ως το 1960, ερμηνευμένα με φρεσκάδα σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες (καταλανικά, ισπανικά, γαλλικά και αγγλικά), ηχογραφημένα με μερικούς από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης.